RTL Kampeert

Carthago

Al van veraf is het individuele ontwerp van de Carthago premium integralen fascinerend. Onderweg het uitzicht op het landschap en het verkeer dankzij het uitstekende zicht. Op de bestemming aangekomen het buitengewoon ruimtelijke gevoel. Er zijn vele redenen waarom inmiddels meer dan een op de zes in Europa geregistreerde integrale campers vanaf 85.000 euro een Carthago is. Treed binnen in de wereld van de integrale premium campers! U zult de royale ruimte in het woongedeelte en in de perfect daarin geïntegreerde bestuurderscabine waarderen. Ruimte is de ware luxe – geniet ervan, bij het wonen, bij het ontspannen voor de tv, in de keuken of in de af te scheiden kleedruimte. En ‘s nachts nodigt het comfortabel toegankelijke hefbed boven de voorstoelen of de achterbedden met in zijn klasse grootste ligoppervlakken en bijzonder aangename ligcomfort u uit. Over Carthago Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. De door de eigenaar bestuurde firma heeft meer dan 1400 medewerkers in dienst en behoort in Europa tot de toonaangevende premiumfabrikanten in de branche. Niet voor niets luidt onze slogan: Carthago – de kampeerauto.
Kerncompetentie zijn de integrale camper van de Carthago c-compactline tot aan de liner-for-two en van 65.000 euro tot aan de camper luxeklasse.
In 2013 is de firma verhuisd naar Carthago-City, de gloednieuwe firmacentrale in het Oberschwäbische Aulendorf met één van de modernste kampeerautofabrieken in Europa.
https://www.carthago.com/nl/campers/

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!