RTL Kampeert

De Wit Schijndel

De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel, het is een wereld van 70.000m2 aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Dit enorme aantal vierkante meters is opgedeeld in 3 hallen en 13 afdelingen, die vervolgens weer zijn onderverdeeld in gespecialiseerde subafdelingen. Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantie avontuur vindt u geheid bij De Wit Schijndel.

De Wit verkoopt alle bekende topmerken, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse eigen merken. Wij vertegenwoordigen alle prijsklassen en bieden op die manier kwaliteit voor iedere portemonnee. Uiteraard is uw hond ook van harte welkom. Ruim assortiment tenten in de showroom Het kopen van een tent doet u niet zomaar. Een tent moet voldoen aan de verschillende eisen die u stelt aan uw manier van kamperen.

De Wit Schijndel heeft meer dan 65 jaar ervaring met het verkopen van tenten en informeert u graag over de mogelijkheden. Binnen ons brede scala aan tenten slaagt u altijd met de hulp van onze specialisten! Grootste collectie vouwwagens van Nederland Vouwwagens worden ook wel omschreven als de ideale combinatie van een tent en caravan.

Zit u er ook aan te denken om een vouwwagen aan te schaffen? Met 65 jaar aan ervaring helpt De Wit u graag! Bij de aanschaf van een vouwwagen is het belangrijk te weten hoe, waar en met hoeveel personen u gaat kamperen. De antwoorden op deze vragen vertaalt De Wit Schijndel in een passende vouwwagen voor u. Onderhoud en reparatie Service staat hoog in het vaandel bij De Wit Schijndel. Service betekent bij De Wit onder andere gemak. Zo kunt u gratis parkeren, mogen uw honden mee en kunt u gebruik maken van onze handige bezorgservice.

Service betekent bij ons ook onderhoud en reparatie. De Wit staat voor u klaar, voor en na uw aankoop. Tot slot is advies een belangrijk onderdeel van service bij De Wit. Met meer dan 70 jaar ervaring is De Wit dé specialist in kamperen, tuin en sport. Wij delen onze kennis graag met u om er voor te zorgen dat u niet alleen vindt wat u zoekt, maar ook vindt wat bij u past. Iedere klant heeft andere wensen en iedere sport- of vakantie avontuur stelt verschillende eisen aan producten. Hier spelen wij graag op in. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor klaar om u te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies.

  https://www.dewitschijndel.nl/

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!