RTL Kampeert

Dethleffs

Welkom bij de uitvinder van de caravan: Dethleffs, uw vriend van de familie. Welkom in onze kamperende familie: Dethleffs!
Een kampeervakantie voor het hele gezin heeft reeds 80 jaar simpelweg Dethleffs! 

Alle wegen leiden naar Dethleffs!
Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar uw reis ook gaat: de caravans en kampeerauto's van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en in ieder geval voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service bij de dealer in uw buurt en natuurlijk hier bij Dethleffs.


Alles "Made in Germany" bij Dethleffs! Wist u, dat de caravan in de Allgäu uitgedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste "woon-auto"  van Duitland voor zijn familie. Tot aan de dag van vandaag wordt ieder voertuig in Isny in de Allgäu geproduceerd.


Dethleffs Camper de gezinscaravan
Met een omvangrijke standaarduitrusting, veel opbergmogelijkheden en een grote keuze aan stapelbed indelingen en kortere toercaravans, is de Dethleffs Camper de ideale caravan voor avonturiers.

Veilig onderweg
Hieraan dragen veel moderne veiligheidscomponenten bij zoals het hoogwaardige AL-KO chassis, Octagon schokdempers en de stabilisatorkoppeling AKS. Ook de nieuwe zelfnastellende AL-KO AAA Premium remmen zijn gemonteerd. Deze zorgen voor een kortere remweg en zijn daarmee een pré op het gebied van veiligheid. De Camper heeft alles aan boord om direct op vakantie te kunnen! Of het nu gaat om het warmwatersysteem, de hordeur, het grote panoramadakluik of het robuuste GFK dak- de Camper biedt simpelweg meer voor het geld.
Zijn geheim: zijn innerlijke waarden! Hij is praktisch doordacht en heeft veel oplossingen voor individuele wensen. Veel opbergruimte maakt hem tot een perfect vrijetijdscentrum voor de actievere vakantieganger. Hij biedt plaats voor het hele gezin en voor spontaan bezoek. De zitgroep laat zich, dankzij de neerlaatbare éénkolomstafelpoot, eenvoudig ombouwen tot een aangename extra slaapplaats.

Plezier beleven aan het koken

Hier zijn de kleintjes maar ook de grootten snel tevreden: op het 3 pits gasfornuis met elektrische ontsteking wordt al het lekkers, voor het hele gezin perfect bereid. En voldoende ruimte voor een gekoeld drankje in de grote 142 liter koelkast. Flessen en specerijen bergt u eenvoudig op in de apothekerskast. Het servies, de potten en pannen gaan met gemak in de riante schuifladen. En een warmwatervoorziening is in de Camper standaard aanwezig.

https://www.dethleffs.nl/

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!