RTL Kampeert

Doréma Rekreatie B.V.Doréma is sinds 1987, al 34 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans en campers.
Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks¬vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ¬Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.
Doréma maakt het makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij je gezin en de wijze van vakantie vieren. Dit dankzij ons programma van riante voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien ben je altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.
Een professioneel dealernetwerk met landelijke dekking staat je met raad en daad terzijde bij de oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.

www.dorema.nl


Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
MediaBroers.nl: rtlkampeert@outlook.com

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!