RTL Kampeert

Hymer

Beleef elke reis ten volle. Als uitvinder van de camper staat HYMER sinds 1957 garant voor recreatievoertuigen van uitstekende kwaliteit. Dat is niet zomaar. Wij doen dat vol passie en werken er onafgebroken aan om onze klanten de reis van hun leven te kunnen bieden.

Uw reisvrijheid is ons innovatievermogen
Ontdek onze opvatting over het mobiele reizen van de toekomst. Wij streven ernaar op elk moment en op elk vlak uitmuntend te zijn en steeds een voortrekkersrol te spelen. Met sterke partners werken we continu aan nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Daaruit is een toekomstgericht antwoord op huidige en toekomstige trends in de branche ontstaan, dat wij op de Caravan Salon in Düsseldorf voor het eerst presenteren. U mag hier vol spanning naar uitkijken.
Van een klein, compact model tot een hoogwaardig, luxueus premium model vindt u bij HYMER exact het voertuig dat u wenst. Onze half-integralen of integralen op Mercedes- of Fiat-chassis hebben diverse indelingen, uitvoeringen, afmetingen en op verzoek ook een uitzetdak en badkamer. Ontdek de wereld van mobiel reizen in een oogopslag. https://www.hymer.com/nl/nl

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!