RTL Kampeert

Isabella

Op de camping breng je veel tijd door in de voortent. Je gebruikt je voortent als woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Daarom is het belangrijk om voor een tent te kiezen die op jouw behoeften is afgestemd. In onze collectie vind je allerlei voortenten; van tenten voor langkampeerders tot trekkerstenten of tenten die het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

Wij hebben ook voortenten die speciaal zijn ontworpen voor kleinere caravans. En je kunt altijd op de bekende Isabella kwaliteit rekenen: ruim 60 jaar lang getest en verfijnd. In en rond de voortent, meer kampeerplezier met Isabella. De grote luxe van kamperen met de caravan is dat je overal jouw ideale kampeerplek met je meeneemt. Je eigen huisje op wielen voorzien van een lekker bed, je eigen spulletjes en ingericht naar jou voorkeur en levenstijl.

Zoveel mensen zoveel wensen. Gelukkig is er op caravan gebied ruim voldoende keus in inrichting en design. Of je nu een nieuwe caravan koopt of een oude pimpt het is jouw vakantieadres die je overal mee naar toe kunt nemen. Om de leeftuimte bij jou favourite kampeermiddel te vergroten plaats je een luifel of voortent aan de caravan die past bij jouw kampeerstijl. Ook hier maak je de keus wat past het best bij mijn kampeerstijl en wensen. Ga je voor meerdere korte vakanties of sta je een langer tijd op 1 plek? Wil je ook in het voorjaar comfortabel in de voortent kunnen zitten of heb je voldoende aan alleen een luifel. Ook de voortent en luifel kun je geheel naar eigen smaak pimpen en voorzien van handige kampeeraccessoires. Zo richt je jouw vakantieaccommodatie geheel naar eigen smaak en voorkeur in en is het optimaal genieten!

Isabella heeft een groot aantal kampeeraccessoires voor in en rond de voortent die jou helpen de kampeerplek geheel naar eigen wens in te richten. Denk hierbij niet alleen aan kampeerstoelen, opbergkasten en de tentvloer, maar ook aan handige opbergers zoals de Isabella organizers, tassen, verlichting, uitbouwen en windschermen. Met al deze handige accessoires richt je eenvoudig jou ideale kampeerplek in waar je optimaal kunt genieten van het weekend of de vakantie.

De accessoires van Isabella vormen de basis van de aankleding met jouw persoonlijke touch geeft je het de flair wat jouw plekje helemaal van jouw maakt. Waar het als thuiskomen voelt terwijl je van huis bent. Femke Creemers van Caravanity heeft al vele caravans in een compleet nieuw jasje gestoken en weet als geen ander oude caravans op te pimpen. Haar verhaal “kamperen in een ander jasje” staat in het Isabella  Feel Free Magazine van 2017. Speciaal voor Isabella duikt ze binnenkort ook de voortent in en zal deze geheel naar eigen idee pimpen. Benieuwd naar dit resultaat en naar haar tips? Houdt de Isabella website en facebook pagina goed in de gaten. 

Bekijk alle mogelijkheden voor op en rond  de voortent op de accessoire pagina
www.isabella.net

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!