RTL Kampeert

Kip CaravansDe tijd van rondreizen met zware witte caravans is echt voorbij. Lichtgewicht kampeerwagens in alle kleuren die getrokken mogen worden door hybride of zelfs elektrische auto's hebben de toekomst. Daarom maakt het oer-Hollandse Kip als enige Kampeerwagen fabriek van Nederland lichtgewicht kampeerwagens. De Kip kampeerwagens ogen ook nog eens  volledig outdoor en doen hiermee meer aan een tent of vouwwagen denken dan aan een traditionele caravan.De directeur van Kip, benadrukt dit:
"Klanten van Kip kopen geen caravan, maar een duurzaam outdoor kampeervoertuig. Met deze koerswijziging spelen wij bij Kip volledig in op de back to basic en outdoor trend."

Daarbij voorziet Kip de kampeervoertuigen van al het moderne comfort, zoals een standaard tweepersoons 2 meter bed, wc, usb aansluitingen en  vloerverwarming in alle modellen. Tevens zorgt het hefdak en de bijpassende De Waard luifel voor een extra avontuurlijke sfeer en optimale ventilatie, zoals kampeerders gewend zijn in een tent of vouwwagen.

Europa ontdekken begint bij Kip! Kom alle Kip modellen zelf bekijken kijk op www.KipCaravans.nl en bezoek de Kip Store Hoogeveen.

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
MediaBroers.nl: rtlkampeert@outlook.com

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!