RTL Kampeert

Tabbert

Toen carrosseriebouwer Alfred Tabbert in 1953 zijn eerste caravan aan het publiek presenteerde, raakte hij bij de hele generatie een gevoelige snaar. De economische hoogtijdagen brachten elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn, dat TABBERT vakkundig in zijn exterieur- en interieurdesign tot uitdrukking bracht. De mensen konden en wilden zich iets veroorloven.

“La Dolce Vita” karakteriseerde de gehele natie. Europa wilde reizen en genieten van het leven. TABBERT creëerde daarvoor de producten, die gekenmerkt werden door een unieke mix van materialen, een modern lifestyle- interieur, hoogwaardige afwerking en praktische designoplossingen.

Toen al en nu nog steeds. HEDEN In de bedrijfsdoelsstelling en -filosofie is tot heden ten dage niets veranderd. Vier verschillende modellenseries vervullen in heel Europe alle wensen van de klant. In het huidige TABBERT-concern ontwikkelen onze medewerkers de »caravan voor de toekomst«: Premium kwaliteit, innovatie en design.

Tabbert Booster
Bruisend van energie geef je altijd met alles de volle 100%! Ook tijdens je welverdiende vakantie! Je bent actief, nieuwsgierig en je bent altijd op tour en aan het ontdekken? Dan heb je alleen nog je passende begeleider nodig. Met de TABBERT BOOSTER geef je jouw vakantie een Boost! Deze caravan voor actievelingen is net zo flexibel als jij zelf. Exclusief voor Nederland combineert de BOOSTER de geprezen TABBERT voordelen (lange levensduur, veiligheid en nog veel meer) met een attractief aantrekkelijk extra standaard optiepakket.

De BOOSTER nodigt je uit: Tank bij en laad je krachtreserves op in stijl, waardoor je aansluitend weer vol power kan geven. En dat op iedere  dag weer!
https://www.tabbert.com/nl-nl/

Partners


Ook sponsor worden?
Neem dan contact op met: 
rtlkampeert@outlook.com


Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!